Poliția vă cere ajutorul. Îi cunoașteți pe tinerii din imagini?

UPDATE. În cursul nopții, în urma mediatizării imaginilor, doi dintre tinerii pe care-i vedeți în imagini s-au prezentat la secția 5, unde au declarat că ei nu sunt implicați cu nimic în această poveste, totul fiind exclusiv opera celui de-al treilea băiat. Unul dintre băieți, pe numele său Ștefan Dragoș Cătălin, ne-a contactat pentru a ne explica faptul că este vizibil pe camerele de luat vederi că el și-a cumpărat toate produsele de care a avut nevoie și că polițiștii cu care a discutat au fost de acord cu acest lucru. Surse judiciare ne-au declarat totuși că declarațiile nu sunt foarte clare însă, nefiind exclusă nicio variantă, cercetările fiind deocamdată în curs, urmând a se stabili cine e vinovat și cine nu.

Mai mulți tineri au fost surprinși de camerele de luat vedere ale farmaciei Dona, situată pe bulevardul Aurel Vlaicu, nr 95, la parterul blocului AV1, în data de 15 februarie a acestui an. Tinerii au furat produse cosmetice în valoare de 300 de lei și au fugit, fără să realizeze că toată ”activitatea„ lor a fost înregistrată de camerele de supraveghere. Dacă îi cunoașteți pe tinerii din imagini, sunați la Poliție și dați o mână de ajutor pentru prinderea lor.

IMG_5881 IMG_5882 IMG_5883

Similar Articles

Comments

  1. Adresa nu cred ca e corecta, blocul AV1 are numarul 106 si este bloc turn cu o singura scara. Socrii mei locuiesc in acel bloc si nu este nici o farmacie.

  2. Procedeul este urmatorul: unul dintre baieti, cel cu bonul, chiar cumpara ceva, pentru a atrage atentia farmacistei catre el. Asta insa este complicitate la fapta si /sau tainuirea infractiunii.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular