Șeful CJPC, în plină campanie anti Făgădău. Control în miez de noapte la RATC

Războiul dintre Horia Constantinescu (actualmente șef al Protecției Consumatorului din Constanța, cu vise de viitor candidat la Primărie) și primarul în funcție, Decebal Făgădău, continuă. Un nou episod din acest veritabil serial de comedie, ni-l prezintă pe Constantinescu, alături de echipa lui de controlori, în ziua de 13 martie, la orele 3 din noapte, controlând starea autobuzelor RATC (cam 90 % dintre ele, restul nu erau prezente la garaj).

Coborât din jeepul proprietate a firmei personale, directorul Constantinescu a aflat ceea ce noi, ăia care mai circulăm cu autobuzele RATC, știam de mult. Că unele scaune sunt rupte sau mâzgâlite, că nu e tocmai curat în autobuze și în general multe problemuțe de ordin cosmetic, pentru că așa cum mărturisește singur, problemele mecanice intră în grija altor instituții. Fără a avea probleme grave de constatat, inspectorii CJPC s-au întors la somnul cel dulce, considerând că singura sancțiune ce se poate da este un ”avertisment”. Nu pentru că n-ar fi putut amenda ci pentru că, așa cum declară directorul, ”amenda s-ar plăti din banii constănțenilor și nu ne dorim asta”.

Suntem, așadar în plină campanie electorală. Constantinescu visează la o candidatură pentru scaunul din Constanța, dar va rămâne cu visul. Făgădău va candida, mai mult ca sigur și, la cum se face opoziție astăzi, pare că va câștiga un al doilea mandat, liniștit. Până atunci, însă, noi ne distrăm, privind la comedia de război dintre cei doi.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular