Oamenii de la CET care au lăsat Constanța fără apă, NU LOCUIESC ÎN CONSTANȚA

Peste 100.000 de constănțeni se spală în această perioadă la lighean, din simplul motiv că membrii Consiliului de Administrație ai Electrocentrale S.A. Constanța (CET), au decis să lase orașul fără apă caldă. Oficial, motivul pentru care acești domni folosesc constănțenii drept masă de manevră, este legat de anumite datorii, pe care singurul furnizor al CET, adică RADET, le-ar fi adunat, în timp. În realitate, însă, situația se datorează unei campanii electorale pe care gașca nouă care a preluat ALDE Constanța a simțit nevoia să o înceapă prematur.

Ținta celor de la ALDE este primarul Decebal Făgădău, aflat și-așa în cădere liberă. Calculele par simple. Un candidat PSD aflat într-o situație dificilă, va avea nevoie mai mult decât oricând de partenerul de la ALDE, așa că negocierile se vor purta de pe poziții de egalitate, din postura de buturuga mică și carul mare.

Planul este inteligent. Cunoscătorii își pot da seama că totul a început cu debarcarea lui Learciu de la CJC și a continuat cu acest scenariu, menit să-l facă praf pe Decebal Făgădău. Pentru că, evident, constănțenii nu vor pricepe nimic din scandalul iscat între CET și RADET și vor da vina pe primarul, care, de data asta chiar nu e vinovat pentru problemele apărute.

Revenind, haideți să vedem cine sunt membrii Consiliului de Administrație de la CET, oamenii care au decis că nu e nicio problemă dacă în această perioadă nu va curge apă caldă la robinetul constănțeanului. Ziarul Replica de Constanța a prezentat lista, în ediția de ieri, și veți vedea, sunt câteva concluzii interesante de tras.

Cap de listă este Nicolae Păun. Acest domn este din Medgidia și este membru al ALDE. 

Al doilea pe listă este Marian Pătrașcu. Acest domn este din Tuzla și este membru ALDE. 

Un nume interesant pe listă este Ion Boblea. Acest obișnuit al consiliilor de administrație și al banului public este membru PSD și este din București.

Următorul pe listă, Marian Cîciu. Acest domn, despre care Replica scrie că a rezistat într-o funcție de director o singură zi, este din Techirghiol și este, ați ghicit, membru ALDE.

Ultima pe listă este o tânără de 32 de ani din Giurgiu și ea o cunoscută apropiată a ALDE.

Ce înțelegem din lista respectivă? Că niciunul dintre cei enumerați nu are legătură cu orașul Constanța și, cu excepția unuia singur, toți sunt membri ai partidului ALDE.

Un raport publicat recent arăta faptul că media salariului celor care lucrează la CET este de 5000 de lei. Cei din consiliul de administrație primesc în jur de 9000. Oameni numiți politic, care nu au legătură cu orașul Constanța și care, plătiți regește ca să vegheze la buna desfășurare a activității, nu au ezitat nicio secundă să arunce Constanța în haos și mizerie.

Toți acești domni ar trebui demiși urgent. Desigur, acest lucru nu se va întâmpla. Mai avem însă o variantă, pentru a ne răzbuna pentru umilința la care am fost supuși. Când va veni momentul potrivit, să NU VOTĂM ALDE. 

Mai e nevoie să vă spunem că directorul CET este membru ALDE și fost interpus în afacerile lui Sorin Strutinsky?

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular