Antonia lanseaza colectia de haine si accesorii “MOJA by Antonia”

annnMOJA.ro, concept store online dedicat designerilor români, lansează împreună cu Antonia, una dintre cele admirate vedete românești ale momentului, o colecție de haine și accesorii perfectă pentru sezonul cald. Colecția MOJA by ANTONIA cuprinde 28 de produse, respectiv tricouri, rochii, hamuri de piele, colanți, costume de baie întregi, imprimate cu chipul vedetei și cu tatuaje de pe corpul ei. Ținutele propuse de această colecție sunt versatile, ușor de purtat la orice vârstă și perfect adecvate stilului urban cu note de eleganță și îndrăzneală.
“Este o colecție pe care le-o dedic fanilor mei și, de aceea, am conceput exact haine și accesorii pe care le-aș purta eu. Tricourile largi, asimetrice, rochii în culori vesele care pot fi purtate atât ziua cât și seara împreună cu accesorii atipice, precum hamurile. Ideea a plecat din dorința de a avea o legătură și mai strânsă cu toți cei cu care mă văd la concerte, care mă urmăresc pe Facebook și care mereu mă întreabă de unde îmi cumpăr ținutele. De acum, le vor putea găsi pe www.moja.ro în cadrul colecției “Moja by Antonia”, declară Antonia.
Materialele folosite pentru realizarea colecției sunt naturale, jerse subțire din vâscoză, iar colanții și costumele de baie sunt din lycra. Hamurile sunt confecționate din piele naturală și constituie un accesoriu inedit, care subliniază talia și dă unei rochii sau unui tricou o alure complet diferită. În plus, pot fi purtate exact așa cum își dorește fiecare pentru a le asorta ținutei și stării de spirit.
“MOJA.ro este un concept store care își propune să surprindă atitudinea și gustul unei generații. Colaborarea cu Antonia a venit firesc, ea fiind una dintre cele mai iubite artiste din acest moment, iar rezultatul este o garderobă veselă, asimetrică, ce dă tonul stării de spirit. ”, Alis Gheorghiță, inițiatoarea MOJA.ro.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular