Fotoreportaj. Constanța sub ape

UPDATE RAJA. În urma ploilor torențiale, la dispeceratul societății s-au înregistrat până acum 96 de reclamații, cele mai multe venind din Constanța din zonele și cartierele: Faleză Nord, Dacia, Medeea, Coiciu, Delfinariu, Palazu Mare, Poarta 1, Peninsulă și Poarta 6. Au mai fost afectate strada Ahile Mihail și b-dul Ferdinand. În stațiunea Mamaia s-a acționat în zona Butoaie, iar în Mamaia Nord în zona Depozitului 10. Cele 30 de echipe de intervenție, dotate cu pompe de mare putere, wome și vidanje, au răspuns la  toate solicitările primite, majoritatea fiind deja rezolvate. La ora actuală, echipele intervin pe strada Ahile Mihail și în zona Butoaie din stațiunea Mamaia.
Având în vedere atenționările meteo de vreme cu ploi, pentru această perioadă, inclusiv în week-end, la nivelul SC RAJA SA s-a luat măsura asigurării echipelor de intervenție cu utilajele necesare, în program non-stop

Fotoreportaj. Constanța sub ape

RAJA Constanța anunță că în urma avertizarilor meteo, echipele de intervenție , dotate cu wome, vidanje și pompe au ieșt pe teren.Până la această oră, din cauza ploilor, la dispeceratul societăţii  s-au înregistrat 33 de reclamații privind sistemul de canalizare stradal din Constanţa, Ovidiu și zona Mamaia Nord. La nivelul municipiului, cele 26 sesizările au venit din zonele Faleza Nord – Tabla Buții; Delfinariu, Dacia – intersecția dintre Tomis și Al. Lăpușneanu, stațiunea Mamaia – zona Butoaie, Palazu Mare, strada Ahile Mihail aproape de intersecția cu Soveja, zona City Park Mall. Pentru zona Mamaia Nord, s-au primit reclamatii de pe străzile D4 și D5, iar la Ovidiu s-au inregistrat 2 reclamatii. Toate aceste sesizari au vizat sistemul de canalizare stradal. Echipele de intervenție au răspuns la toate solicitările primite și toate sunt in curs de rezolvare. RAJA face un apel către toţi abonaţii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii la numărul de telefon 0241.66.44.44.

Mai multe poze postate de constănțeni pe conturile de facebook arată situația dezastruoasă în care se găsesște orașul Constanța la fiecare ploaie mai serioasă.

Conform paginii de facebook Constanta City, intersecția de la Casa de Cultura e blocată complet, semafoarele nefiind funcționale în acest moment. Imaginile sunt edificatoare.

Fotoreportaj. Constanța sub ape - casa de cultura

Si alti utilizatori au surprins dimensiunile dezastrului.

Fotoreportaj. Constanța sub ape - ploaie 3 Fotoreportaj. Constanța sub ape - ploaie Fotoreportaj. Constanța sub ape - ploaie2

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular