Weekend-ul acesta la Selgros ai frigidere la super preturi!

selgros

Avand in vedere faptul ca aici, pe malul marii, nu este atat de cald cum era in alti ani in aceasta perioada, Selgros s-a hotarat sa iti aduca un weekend incendiar. Acesta consta in diverse cadouri oferite de lantul de magazine. Si nu orice fel de cadouri, pentru ca un cadou trebuie sa fie foarte folositor pentru cel care il primeste.

Asa ca oricine isi alege produse Beko si Arctic va primi cadou 15% din pretul acestora. Din marca Beko si Arctic puteti alege o multime de modele de frigidere, combine frigorifice, masini de spalat, cuptoare, aragazuri, masini de spalat vase si multe altele. Pe oricare dintre acestea le-ati alege, toate beneficiaza de aceeasi oferta. Insa cadoul este tot mai mare, in functie de produsul ales. Cu cat este mai mare, cu atat cadoul este mai mare.

Si cand am spus weekend m-am referit strict la zilele 20-22 iunie 2014, pentru ca doar in aceste zile puteti sa va bucurati de aceasta oferta. In Constanta sunt doua magazine Selgros in care gasiti aceasta oferta. Dar si in restul tarii mai sunt 17 alte magazine Selgros unde toata lumea poate profita de aceste cadouri. Cu alte cuvinte, Selgros aduce soarele in toata tara si face din acest weekend unul incendiar pentru toata Romania.

In plus, la Selgros gasiti o multime de alte oferte si concursuri. Spre exemplu, pana pe 30 iunie, la cumparaturi de 20 de lei primiti cate un punct pe care il puneti impreuna cu alte puncte si beneficiati de reduceri de 50% la tigai si vase de gatit de la Tefal si la aparate Moulinex. Pe langa acest exemplu, mai sunt o multime de alte reduceri la produse alimentare si nealimentare, pe care le gasiti in cataloagele puse la dispozitie de magazin. Profitati de ocazie!

Selgros Constanta Nord

Produse alimentare si nealimentare

Bd. Tomis Nr. 387 Constanta, 900519, RO

Tel: 0241 684 000

Fax 0241 684 199

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular