Un dormitor minimalist pentru o atmosfera destinsa

O problema comuna care devine din ce in ce mai raspandita este lipsa de spatiu. Majoritatea dintre noi locuiesc in blocuri cu camere mici, mai inghesuiti mai ingramaditi, iar sa mobilezi o camera mica este o provocare. Din aceasta cauza stilul minimalist devine din ce in ce mai popular, mobila simpla, stilata care sa creeze o atmosfera placuta. In dormitor acest lucru este si mai important, este camera cea mai personala, cea mai intima, aici petrecem cel mai mult timp si ar trebuie sa ne simtim cat mai bine, cat mai confortabil. Poti alege diferite tipuri de mobila pentru a crea un dormitor minimalist, in functie de ce preferinte ai, gasesti aici o gama larga de mobila dormitor.

Camera unde iti petreci cel mai mult timp din viata trebuie sa aiba o atmosfera lejera, este camera cea mai intima din viata oricaruia dintre noi, dar ajunge sa fie un loc ingramadit cu mult prea multa mobila si mult prea putin loc liber. Evident ca avem mai multe lucruri decat avem nevoie si evident ca trebuie sa le punem undeva. Dar ce ar fi daca am scapa de invalmasala, de dezordine si am aplica stilul minimalist si aici.

Inainte de a mobila dormitorul tau intr-un stil minimalist scoate toate lucrurile pe care le ai afara, pun pariu ca sunt o groaza, cred ca o sa gasesti cateva chestii pe care nici tu nu credeai ca le ai si pastreaza doar ce ai nevoie. Dar sa revenim la dormitor. Odata ce nu mai esti ingreunat de un munte de haine si alte lucruri poti sa iti decorezi dormitorul luand in vedere stric confortul tau fizic si psihic. Cateva sfaturi pentru a crea un dormitor minimalist:

  • un dormitor minimalist inseamna un pat, noptiere si un dulap. Atat. Daca o iei de la zero acestea sunt lucrurile de care ai nevoie, daca cumva vrei sa iti modifici dormitorul, atunci trebuie sa elimini din camera toate obiectele de mobilier pe care nu le folosesti si sa pastrezi doar esentialul
  • culorile au si ele o contributie in crearea unei stari de spirit, foloseste nuante naturale, alb albastru, galben sau gri deschis.
  • mobila pe care o alegi ai grija sa fie simpla. Fara decoratii inutile, aplicatii lipite sau alte forme de decorare
  • mentine decoratiile la un nivel minim. Nu exagera cu lampi de pat, covoare, tablouri sau alte lucruri de genul acestea. Trebuie sa creezi un spatiu deschis, liber.

Stilul minimalist ofera un spatiu simplu, curat, artisit, exclude aglomerarea ce creeaza o stare de presiune si tensiune. Nu este doar practic, oferind o noua perspectiva asupra lucrurilor de care avem nevoie cu adevarat, creeaza o atmosfera potrivita dormitorului, adica una de odihna, o atmosfera destinsa.

Tamos

Mobila, canapele si saltele de vanzare

Sos. Morarilor nr.2, sectorul 2 Bucuresti, 22452 , RO

Telefon: 021 255 6677

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular