Cărți de colorat, nu doar pentru copii

Prima oara cand auzi de carti de colorat pentru adulti nu prea stii la ce sa te gandesti. Ei bine, adevarul e ca exista si carti de colorat pentru adulti. Acestea contin modele de umplut cu culori mult mai complexe decat cele ce se gasesc in cartile de colorat pentru copii precum acestea.

Cartile de colorat pentru adulti, de obicei, nu contin indicii pentru folosirea culorilor. Cel care “se joaca” cu o astfel de carte are toata libertatea de a folosi ce culori doreste. De aceea aceste tipuri de carti de colorat contin modele foarte intortocheate. Rezultatul final dupa o sesiune de colorat intr-o astfel de carte este unul foarte viu, psihedelic de-a dreptul.

Daca doresti o carte de colorat mai “cuminte” atunci poti gasi una care sa contina contururile unor faimoase opere de arta. Gioconda lui Leonardo, Fata cu turban de Vermeer sau Sarutul lui Klimt si mai multe alte picturi faimoase se pot regasi intr-o astfel de carte de colorat. Este la latitudinea ta daca doresti sa folosesti aceleasi culori, culori apropiate sau sa folosesti culori total diferite de cele din original. Nu a spus nimeni ca trebuie sa urmezi vreo regula atunci cand colorezi.

Cartile de colorat care sunt destinate adultilor pot contine si alte activitati precum unirea punctelor numerotate pentru a ajunge la o imagine finala care, desigur, trebuie colorata. Dar diferenta este ca aceste imagini pot contine chiar si peste 600 de puncte. Unirea acestora necesita multa atentie si determinare iar colorarea, si ea, poate dura cateva ore. Dar in cele din urma acestea sunt niste activitati distractive care te vor face sa uiti de orice problema.

Dar daca esti in cautarea unei carti de colorat pentru copilul tau atunci le poti gasi la Pravalia cu Carti. Cartile de colorat pentru adulti le va descoperi putin mai tarziu.CărC

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular