Brăiloiu a inițiat un tun imobiliar, primind la schimb un mandat de parlamentar la Giurgiu. Îi urăm DRUM BUN!

În urmă cu mai multe luni, sătui de scandalurile în care era implicat senatorul de Constanța Liviu Brăiloiu, am stabilit că acest individ nu va mai avea loc în paginile publicației noastre. Și ne-am ținut de cuvânt. Astăzi, facem o excepție pentru a vă da o veste bună. Se pare că Brăiloiu și-a făcut cărțile pentru un post călduț de parlamentar din partea organizației de la Giurgiu. Știm deja că organizația PSD Constanța a căzut în dizgrația lui Liviu Dragnea. Ce nu știam, până acum, era cine va fi primul ”trădător” care va fugi să-și caute o altă organizație, pentru a primi un loc pe listele electorale. Acum știm și nici nu ne miră. Îi urăm domnului Brăiloiu drum bun și cale bătută!

LIVIU BRĂILOIU ÎN SLUJBA UNUI NOU BARON, NICULAE BĂDĂLĂU DE LA GIURGIU

În cadrul unei intervenții telefonice, ieri seară, la postul Realitatea TV, fostul vice-președinte al Consiliului Județean Giurgiu, actualmente secretar general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a povestit că Liviu Tit Brăiloiu, senator PSD de Constanța, se pregătește să devină senator de Giurgiu în slujba baronului Bădălău:

Domnul Brăiloiu este luat și plimbat de domnul Bădălău prin județul Giurgiu, și recomandat ca viitor senator sau deputat de Giurgiu. Asta este recompensa pe care domnul Bădălău i-o dă, pentru acest act legislativ care va intra în vigoare.”

Senatorul de Constanța, Liviu Tit Brăiloiu a inițiat de curând un proiect legislativ care vizează mai multe acumulări de apă din județul Giurgiu. În schimbul acestui serviciu, beneficiarul actului normativ, baronetele de Giurgiu, Niculae Bădălău i-ar fi promis lui Brăiloiu asigurarea unui loc de parlamentar la alegerile din 2020.

Liviu Brailoiu si Nicusor Constantinescu

 

Cu implicarea lui Brăiloiu, proiectul lui Bădălău a fost adoptat luni în plenul Senatului, cu 78 de voturi pentru, 18 împotrivă și o abținere.

Actul normativ amintit vizează realizarea unei afaceri colosale prin trecerea “lacului de acumulare Grădinari, inclusiv digurile de contur Zorile și Podișoru, pârâului Valea Ilfovăț și a barajului Grădinari”, în vederea realizării unui proiect “Spațiu de pescuit și agrement”, de la Administrația Națională Apele Române la Consiliul Județean Giurgiu, unde președinte este Marian Mina zis “Scheletul” nimeni altul decât finul baronului PSD de Giurgiu, Niculae Bădălău.

În legătură cu aceste manevre de culise, publicația ZiuaNews susține, pe surse, că se pregătesc și alte “tunuri importante în zona Insulei Mari a Brăilei, în câteva zone agricole din Dobrogea, în Lunca Dunării.”

Când discutăm despre Dobrogea ne putem imagina că afacerile cu materii prime agricole le-au atras atenția baronilor politici din Constanța iar Liviu Brăiloiu se pregătește să tragă niște tunuri alături de colegii de partid. Grupul parlamentar la care s-a alăturat Băriloiu vizează, se pare, preluarea terenurilor agricole productive din județul Constanța de la baronii cu probleme în justiție.

Reamintim că Liviu Brăiloiu a strălucit în Parlament doar prin implicarea în mai multe scandaluri de imagine, după ce a înjurat-o pe Florina Presadă, parlamentar USR, a arătat semne obscene în plen, a bruscat un parlamentar care îl filma sau i-a numit pe jurnaliști ”ciobanii ăia”.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular