Dacă vă era dor – Răducu Mazăre revine în forță. Afacerile fiului din Mamaia

În urmă cu două zile, fotoreporterii publicației SpyNews, l-au surprins pe Răducu Mazăre, fiul fugarului Radu Mazăre, în incinta clubului Loft din stațiunea Mamaia. Răducu era însoțit de unchiul său Mihai Mazăre zis “Mițu” – acesta este cel mai discret dintre frații Mazăre, nefiind implicat în politică.

Răducu Mazăre - sursa: SpyNews
Răducu Mazăre – sursa: SpyNews

Și pentru ca știrea să pară mai interesantă, cei de la SpyNews au făcut câteva observații specifice sferei mondene-tabloide, după cum urmează:

“Răducu Mazăre a făcut furori între fete, care au venit, pe rând, să-l salute. Deşi, de cele mai multe ori bărbaţii sunt cei care fac curte femeilor, ei bine, de această dată lucrurile nu au stat deloc aşa.

Răducu Mazăre s-a transformat într-un adevărat bărbat, este frumuşel foc, astfel că e şi normal ca femeile să roiască în jurul lui. În imaginile surprinse de Paparazii Spynews se poate vedea că Răducu Mazăre se simte foarte bine, este fericit şi nu pare să aibă vreo grijă, asta deşi situaţia tatălui său nu este deloc una bună” au subliniat cei de la SpyNews.

Tot cu această ocazie, cei de la Cancan s-au apucat și ei să-i reconstuiască lui Răducu profilul de băiat muncitor, amintind dintr-un interviu mai vechi, că fiul fostului primar s-a apucat de muncă atunci când avea doar 16 ani.

Afacerile lui Răducu Mazăre

Fiul lui Radu Mazăre, în vârstă de 25 ani, a avut până acum două “afaceri” legate ombilical de relațiile tatălui său. Conform propriilor declarații, Răducu Mazăre s-a ocupat în perioada 2008-2010 de administrarea unui bar în incinta parcului acvatic Aqua Magic din stațiunea Mamaia.

Pentru buna informare a publicului nostru, amintim că acest complex a fost inaugurat în anul 2003 fiind deținut la vedere de Sorina Gina Hortolomei Moscu prin intermediul societății Aqualand SA. Iar aceasta  este cunoscută ca interpusa lui Radu Mazăre în foarte multe afaceri din Constanța. În acționariatul Aqualand SA mai apăreau numele lui Dumitru Ion Cilibia (recent implicat într-un scandal de evaziune fiscală) și a fiicei acestuia Laura Buşu

  • În prezent, Gina Hortolomei a predat ștafeta, atât la Aqualand SA cât și la Clubo Galactic SRL, în acționariat fiind trecută fiica acesteia, Andreea Georgiana Șerban.

O bună perioadă de timp, parcul acvatic Aqua Magic a fost administrat, din poziția de director general, chiar de celebrul Nicolae Nemirschi, care avea să ajungă viceprimar al Constanței sub Radu Mazăre, și mai apoi, pentru un an de zile, minsitrul Mediului (2008-2009).

În aceste împrejurări, putem înțelege și modul în care fiul, Răducu Mazăre, a obținut spațiul comercial din curtea Aqua Magic, precum și modul în care, la doar 15 – 16 ani, acesta “administra afaceri” – în perioada de apogeu a Republicii Mazăre.

A doua afacere a lui Mazăre jr. a fost pusă pe roate în iunie-iulie 2013 fiind vorba despre un “club beach bar” poziționat în zona de Nord a stațiunii Mamaia. Locația se numește „Audio Cabo Beach” și este așezată strategic chiar lângă clubul Le Gaga, zona Summerland. Deschiderea oficială a Cabo Beach avut loc pe data de 27 Iunie 2013 printr-un concert susţinut de Puya, Wikd, Doddy şi Mahia.

Răducu este asociat cu mămica lui

Business-ul Cabo Beach este administrat prin intermediul societății Cabo Concept SRL, la care acționarii sunt Răducu Mazăre alături de mama sa (fosta soție a lui Radu Mazăre), Petcu Floriana Doroteia – mai cunoscută ca “Ianina” Petcu.

Raducu Mazare alături de mama sa, Ianina Petcu
Raducu Mazare alături de mama sa, Ianina Petcu

Începând cu 2013, societatea în cauză a înregistrat anual profituri în creștere, însă sumele nu sunt de speriat: astfel, la nivelul lui 2017 firma lui Răducu a declarat 267.997 lei cifră de afaceri și 99 778 lei profit, cu zero angajați. Societatea are sediul social declarat în Constanța, pe Strasa Partizanilor Nr. 2.

Cabo Beach Mamaia
Cabo Beach Mamaia

La aceeași adresă mai funcționează Maya Turism SRL, specializată în servicii de cazare, firmă deținută de Petcu Floriana Doroteia și Petcu Aurel, precum și Arfira Star SRL care activează în domeniul închirierii și subînchirierii bunurilor imobiliare. Arfira este deținută de Rabson Aureola și Petcu Aurel, acesta din urmă fiind și administratorul societății.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular