Avocata care-i administrează averea lui Mazăre a aterizat azi-noapte, urgent, la Constanța!

O înregistrare audio, dată publicității duminică în cursul după-amiezii, scoate la lumină mașinațiunile din spatele căsătoriei lui Radu Mazăre cu Roxana Valentina Mihalache. În timp ce tânăra se află încă în Madagascar, acolo unde se îngrijește de buna funcționare a complexului turistic Mantasaly, familia Mazăre este foarte preocupată, la Constanța, de conținutul contractului prenupțial.

Astfel, duminică în miez de noapte, era așteptată să aterizeze pe aeroportul Mihail Kogălniceanu avocata Angelica Diana Rădulescu,  membră a Baroului București. Pe lângă profesia amintită, Rădulescu este și practician în insolvența, postură din care a oferit în trecut servicii de consultanță firmei de salubrizare Rosal – deținută de “singurul mason șchiop” Silviu Prigoană (vechi amic al grupării de la Constanța).

A lăsat baltă aeroportul pentru familia Mazăre

Bine conectată politic, la finalul lunii februarie, Angelica Diana Rădulescu a fost impusă de către președintele Consiliului Județean Cluj-Napoca, Alin Tișe, în CA-ul Aeroportul Internaţional Cluj. În această calitate,  avocata era așteptată să participe, chiar azi, la ședința extraordinară a Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Avram Iancu. Urmau să fie abordare probleme vitale, ce privesc soarta economică  a aeroportului, însă Angelica Diana Rădulescu și-a anunțat colegii că trebuie să se prezinte de urgență la Constanța.

Avocat Angelica Diana Rădulescu
Avocat Angelica Diana Rădulescu

Și astfel, în creierii nopții, Rădulescu a luat avionul de la Cluj spre Constanța, unde urmează să se întâlnească în cursul zilei de azi cu membrii familiei Mazăre dar și cu asociații fostului primar, pentru a pune la punct detaliile contractului prenupțial, pe care urmează să-l semneze Roxana Valentina Mihalache (viitoare soție a lui Radu Mazăre).

Fiind de față atunci când avocata își pregătea vizita la Constanța, un angajat al aeroportului clujean, a surprins audio exact momentul în care Angelica Diana Rădulescu discuta despre actele care urmau să fie pregătite în vederea protejării intereselor clanului Mazăre. Ulterior, înregistrarea a fost trimisă prin WhatsApp redactorilor de la “Ziar de Cluj” și publicată pe site-ul cotidianului.

Căsătoria ca instrument de PR

După cum toată lumea a înțeles deja, căsătoria lui Radu Mazăre cu Roxana Valentina Mihalache, face parte din campania de imagine orchestrată de Victoria-Gabriela Mazăre (mama lui Radu Mazăre), pentru îmbunătățirea șanselor fostului primar de a obține eliberarea condiționată sau chiar anticipată. Existența aranjamentelor descrise mai sus dovedește încă o dată că această căsătorie este doar o chestiune de fațadă, menită să servească scopurilor ascunse ale “tripletei de aur” de la Constanța. 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular