Mirela Matichescu în înregistrările Orlando-Gate: “Doamna Mirela vine și blochează activitatea ministerului”

Ieri seară, cu vreo două ore înainte de miezul nopții, publicația online LumeaPolitică.Ro a lansat înregistrarea unei conversații ale cărei protagoniste sunt Diana Costache, cumnata ministrului finanţelor publice Eugen Orlando Teodorovici, și Loredana Amalia Constantin alias “Lori”, amanta acestuia.

Cele două sunt bune prietene, și discută foarte deschis despre modul în care este condus ministerul, și-n definitiv statul român, despre cum bochează amantele activitatea aparatului de guvernare după bunul lor plac, dar și despre personalul angajat pe pile, care ține pe loc proiecte de milioane de euro, din pricina unor rivalități personale.

“Eugen Orlando Teodorovici a luat-o razna!”

Nu sunt omise nici detaliile intime ale relației dintre Teodorovici și amanta sa: în timp ce bucureșteanca Loredana Amalia Constantin se plânge că “i-a dat infecție”, interlocutoarea, Diana Costache (cumnata lui Oraldo Teodorovici), spune că are “mâncărimi” cum n-a avut în viața ei. Lori mai povesteaste că lui Orlando Teodorivici i s-a urcat puterea la cap de când are funcție mare în PSD:

„E foarte periculoasă puterea asta. Eugen s-a ținut cât a fost ministru, dar de când l-au pus și la partid, a luat-o pe câmpie, și i se pare că e buricul Pământului, a sperat până în ultimul moment că o să candideze el în locul lu’ Dăncilă.”

Loredana Amalia Constantin - foto: AgerPress
Loredana Amalia Constantin – foto: AgerPres

Sunt amintite și îmbârligăturile din fieful PSD de la Tulcea, acolo unde Horia Teodorescu zis “Teo”, președintele CJ Tulcea, se plânge de comportamentul ministrului vice-premier Eugen Orlando Teodorovici, despre care ar spune că nu mai comunică:

“O să-l zboare de la partid pentru că are o atitudine de nu poate să lucreze cu nimeni, și Teo de la Tulcea se plânge de el, până și Teo.. spune că nu poate să comunice cu el.”

“Doamna Mirela vine și blochează activitatea ministerului”

Mirela Matichescu
Mirela Matichescu – CJ Constanța

Cumnata lui Teodorovici, Diana Costache, povestește că Mirela Florența Matichescu, nimeni alta decât administratorul public al Consiliului Județean Constanța, atunci când vine să-l viziteze pe ministrul finanțelor la București, blochează efectiv activitatea întregului minister cu orele.

“A venit minunata doamnă Mirela. Și a intrat doamna Mirela și n-a mai putut să intre nimeni. Deci doamna Mirela vine și blochează activitatea ministerului câteva ore. Noi ne hlizim cu Mirela. Când vine Mirela zici că e ministerul lu’ mă-sa acolo. Se știe cu toată lumea…” ASCULTAȚI ÎNREGISTRAREA AICI

Mirela Matichescu e cunoscută ca fiind mâna dreaptă a președintelui Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu. Analizând însă întreaga activitate a doamnei, ajungi la concluzia că lucrurile stau cel puțin invers.

E foarte clar că Horia Țuțuianu a ajuns șef la CJC pentru că așa a dorit gașca Mazăre. Și, pentru a se asigura că lucrurile decurg conform planului, cei care l-au impus pe “Horică” la vârful administrației județene, i-au impus-o acestuia drept mână dreaptă pe Mirela, care a ocupat rapid loc în toate consiliile de administrație.

Mirela care îi știe pe toți…

Mirela, al cărei iubit e asociat chiar cu ministrul finanțelor, Eugen Teodorovici, ministru care pare că a împărțit ministerul între femeile din familie și femeile amante. Doar că prezența Mirelei a reușit să le supere pe toate aceste madame care populează finanțele. Cel puțin așa reiese din înregistrarea conversației făcută publică, în care Maticheasca e desființată pentru că prin simpla prezență în biroul ministrului blochează activitatea instituției, stând ore în șir în biroul ministrului la hlizeală. Când vine Mirela la minister, nu mai există interes pentru restul amantelor din zonă.

“Dănuța era călare pe CUC!

Daniela Șerban
Daniela Șerban – director general CN APM SA

Nu în ultimul rând, aflăm că Daniela Șerban sau “Dănuța” pentru prieteni, fostă angajată a RAJA Constanța, și fostă șefă de cabinet a senatorului Nicolae Moga, numită din 4 februarie 2019 director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța “își ridică fusta” pentru a obține favoruri din partea ministrului transporturilor Răzvan Cuc. Înainte ca ministrul Cuc să o facă director general, Daniela Șerban fusese șefă a Direcţiei Financiare a Portului. 

“Acum două-trei săptămâni, când a fost ăla la Mamaia, Dănuța venise cu Cuc, și era călare pe Cuc să-l vrăjească și să-l aburească, și zicea, până să vină Cuc, că ea l-a câștigat. Da știi că e director general în port? Și l-a vrăjit pe Cuc, și nu știu ce.. și era toată peste Cuc. Asta e Dănuța, ca să ne înțelegem. Când are interes, ridică fusta” spune Loredana Amalia Constantin.

Conform declarației de avere din 2019, Daniela Șerban deține două terenuri în Mamaia Sat, unul de 800 mp și celălalt de 153,4 mp, ambele obținute prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2004. Are în contul personal, deschis la Raiffeisen Bank, suma de 51.647, 43 lei, și a obținut venituri de aproape 3000 Euro pe lună de la Administrația Portului, la care s-au mai adăugat dividente 6000 de euro de la societatea Poli Invest SRL din Constanța, și 7700 euro de la RAJA Constanța. DECLARAȚIA ESTE DISPONIBILĂ AICI

La Poli Invest, firmă care se ocupă cu “închirierea şi subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau în leasing,” Dănuța este asociată cu napoletanul Luigi Masaro, din Caivano, Italia, care a dobândit cetățenia română fiind stabilit în Craiova. Totodată, directoarea mai apare ca asociat sau administrator în firmele Dacos Company SRL, Mobila Gin-Gin SRL și Mobila Design SRL.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular