Decebal Făgădău pierde cel mai bun comunicator al său. Mulțumim pentru lecția de profesionalism, Valentina!

Purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Constanța, Valentina Chiriță, a transmis astăzi jurnaliștilor un mesaj emoționant, prin care își anunță retragerea, urmând să nască a doua fetiță din viața ei.

”Bună seara! Mesajul acesta este neoficial, dar din tot sufletul! Mi-a fost foarte greu să-l scriu! Mă îndrept cu pași repezi spre luna a 8 a de sarcină, aproape de momentul când se va naște a doua minune din viața mea, tot o fetiță.Trebuie să am grijă de sănătate, fapt pentru care va trebui sa intru în concediu de pe data de 14.10.2019. Mi s-a recomandat să o las mai moale, chiar să stau la pat, dar n-am putut sta departe de dinamica tuturor activităților  întreprinse de colegii mei și de colaborarea cu dumneavoastră !În această perioadă cât am făcut Comunicare și am fost purtătorul de cuvânt al DGPL am învățat multe lucruri de la dumneavoastră care îmi vor fi de folos în viața! A fost o onoare să colaborez cu dumneavoastră! Consider că m-ați crescut frumos!  Vă mulțumesc din suflet! În acești trei ani și un pic am învățat ce este pasiunea, ce reprezintă asumarea, curajul, lucru în echipă și de ce nu sacrificiul! N-am scăpat nici o sărbătoare fără evenimente dinamice și cu multă adrenalină! Am cunoscut oameni minunați și a fost o călătorie plină de provocări! Vă mulțumesc pentru încredere și pentru că mi-ați oferit posibilitatea de a deveni o persoană mai bună! Am învățat să iubesc meseria de polițist local, iar acest lucru face grea despărțirea de tot ceea ce am făcut și fac cu pasiune, dăruire și devotament. Vă mulțumesc! Ar fi multe de spus, dar nu am cuvinte! Sper că m-am ridicat la înălțimea așteptărilor! Sper să revin cât mai curând cu aceeași energie și același pozitivism! Important este să fim sănătoși!

Cu stimă și deosebita considerație, polițist local Chirita Valentina!”

Echipa Constanta.ro îi mulțumește Valentinei Chiriță pentru o colaborare impecabilă, pentru emoticoanele pozitive pe care le-am primit în fiecare dimineață pe whatsapp și care ne vor lipsi, pentru răspunsul prompt pe care l-am primit absolut de fiecare dată când am făcut solicitări, unele mai complexe, unele mai ușoare, dar mai ales pentru profesionalism. Îi dorim o naștere ușoară, multă sănătate ei și fetiței ce urmează să se nască și să devină un om frumos, din toate punctele de vedere, așa cum știm că e mama ei. 

Până când vom colabora din nou, echipa Constanta.ro te salută, Valentina și te asigură că ai fost cel mai bun comunicator cu care am lucrat, în toți acești ani. 

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular