E război la Năvodari. Ce i-au răspuns fanii lui Chelaru acuzatorului Nicolae Matei

Păpușarul Nicolae Matei și păpușa Florin Chelaru au pus-o de un scandal monstru, în mediul online. Nicolae Matei și-a închipuit tot timpul că actualul primar, Florin Chelaru, va răspunde la comenzile sale, doar că, undeva pe parcurs, lui Chelaru a început să-i placă postura de primar și a rupt ațele prin care era manevrat.

Ultima ispravă legată de această poveste s-a petrecut ieri, când BPJ-ul PSD Constanța l-a suspendat pe Nicolae Matei din organizație, pentru un an, eliminându-i astfel primarului Chelaru orice competiție în Năvodari. Măsura l-a făcut pe Matei să reacționeze dur, într-o postare afișată pe Facebook, pe care v-o redăm integral, greșelile gramaticale aparținând autorului.

Ne furi Florine !
Astăzi PSD Constanta m-a suspendat pentru un an din partid , adică ce nu a făcut Radu Mazare și Nicusor Constantinescu a făcut Felix Stroie și Dumitrache Ion la dorința lui Chelaru Florin , Doamne, banii și funcțiile ce mult strica “ oamenii” !
Navodariul înseamnă mult pentru mine pentru ca aici am totul , chiar înainte de a face politica, am afaceri , am prieteni , aici trăiesc și aici o sa mor și nu am fost niciodată indiferent de ce se întâmpla in orașul nostru !
Când Chelaru “ a defectat “ de la PNL și nu însemna nimic l-am luat la mine in casa , in echipa , l-am protejat, i-am dat masina mea si multe altele si l-am promovat si m-am certat “ la cutite “ cu cei de la județ sa nu ii dea afara din Consiliul local și Primarie pe el și pe Popescu Cristian apoi” am luat eu asupra mea tot “ chiar dacă multe din actele de care sunt trimis in judecată sunt semnate de Chelaru și ar fi cel puțin la fel de responsabil ca și mine !
După ce i-am lăsat tot, o organizație de partid cu mulți votanți , Primaria ( Primar , Viceprimar și majoritatea in CL și orașul in plină dezvoltare cu multe proiecte in derulare cu mulți bani in trezorerie , “ astăzi m-a înjunghiat pe la spate “ Urat Florine ! Ne furi Florine ! Și te deranjează ca îți spun ca esti “Putoarea orașului “ ca “ ai stricat și ce am făcut eu multe proiecte începute de mine le-ai stricat sau distrus de tot , ca orașul este trist și a căpătat înfățișarea cenușie dinainte și ca numai meriți sa fi Primar !
Da , nu o sa mai fi ales pentru ca nu te Votează nici “ aia de la Constanta la care le-ai făcut favoruri “ și nici Masonii tai !”

mateiLa foarte scurt timp după postarea fostului primar Nicolae Matei, în mediul online a apărut o pagină de Facebook numită Matei Nicolae – penalul din Năvodari, care afișa un mesaj acuzator la adresa acestuia, legat de activitățile ilegale. ”Țâțele sunt viața mea. Lui Clămparu i-am trimis fete în Spania”

Cam asta se întâmplă la Năvodari în acest moment. Mult scandal, puține realizări.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular