Constanța NU are probleme de aprovizionare cu alimente și produse de larg consum

Reporterii Constanța.Ro au vizitat în după-amiaza acestei zile cele mai importante magazine și hipermarket-uri din orașul nostru, și vă putem confirma în acest moment, că NU sunt probleme de aprovizionare.

Profi - Casa de Cultură
Profi – Casa de Cultură

Desigur, anumite produse s-au vândut foarte repede, motiv pentru care lipsesc pentru moment din anumite magazine, dar nu sunt motive de îngrijorare.

În plus, reprezentanții magazinelor ne-au declarat că nu-și fac nici ei provizii personale, deoarece așteaptă să le sosească noi transporturi care se află deja pe drum.

Centrul Comercial Tom - Carrefour Constanța
Centrul Comercial Tom – Carrefour Constanța

Vânzările au crescut cu 100% și angajații nu fac față 

Așa cum declara în cursul zilei de vineri pentru agenția națională de știri Agerpres, Ionuţ Ardeleanu directorul general al Auchan România “vânzările au crescut cu 100%” situație în care angajații lanțului nu fac față cu manipularea și așezarea mărfurilor la raft:

“Numai de la începutul acestei săptămâni trimitem zilnic 120 de camioane pe zi către magazinele noastre, vânzările au crescut foarte mult, chiar cu 100% de câteva zile, numărul de clienţi la fel, se lucrează în condiţii destul de grele, iar aceşti angajații fac faţă cât pot de bine comenzilor crescute, paleţilor de marfă, umplerii rafturilor, totul în condiţiile asigurării igienei şi siguranţei pentru clienţi.

Mă înclin în faţa tuturor pentru munca responsabilă pe care o fac, pentru solidaritatea de care dau dovada şi îi asigur că toate eforturile lor vor fi recompensate. Sunt mândru că avem asemenea echipe!”, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, directorul general Auchan Retail Romania, Ionuţ Ardeleanu.

LIDL - Piața Tomis III
LIDL – Piața Tomis III

Deci nu este necesar să facem stocuri de alimente în casă, mai ales perisabile, și nici nu este bine să mergem să luăm cu asalt magazinele, pentru că astfel ajutăm la răspândirea Covid-19.

Este de preferat să achiziționam atât cât ne este necesar traiului pentru următoarele zile, deoarece magazinele vor fi bine aprovizionate în continuare.

Auchan VIVO Constanța
Auchan VIVO Constanța

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular