Un nou caz Chițac? Virginia Uzun, IRESPONSABILITATE cruntă. În plină criză pandemică o arde în petreceri

O cunoașteți pe Virginia Uzun? Unii probabil că da, cei mai mulți cu siguranță nu. Pentru cei din a doua categorie, reamintim că doamna a făcut parte din gașca tradițională a celor care l-au înconjurat pe Radu Mazăre iar pentru asta, timp de mai mulți ani, a condus Serviciul Public de Impozite și Taxe din municipiul Constanța.

După plecarea abruptă a lui Radu Mazăre din peisaj, misiunea doamnei Uzun s-a terminat la fel de abrupt, sarcinile de serviciu fiind întrerupte de procurori care au instrumentat pe numele șefei SPIT un dosar penal, cu acuzații grave de luare de mită.

Între timp, încercând să se reinventeze, Virginia Uzun s-a așezat pe fotoliul de candidat al PSD Eforie pentru funcția de primar al orașului, deși n-are nimic în comun cu orașul respectiv. Poate doar faptul că părinții ei locuiesc în localitate, dar … să fie acesta un motiv pentru care poți pretinde că vrei să fii primar la Eforie?

Astăzi, însă, subiectul e cu totul altul și vorbește mai mult despre persoana Virginia Uzun, care dă dovadă de IRESPONSABILITATE cruntă, punând în pericol viața noastră a tuturor.

S-o luăm cu începutul. Ne aflăm în plină pandemie. Un virus păcătos umblă prin lume iar recomandarea autorităților este simplă: stați acasă, nu ieșiți decât în cazul unor urgențe, pentru că altfel riscați nu doar să luați virusul ăsta nenorocit, dar mai ales să-l dați apropiaților.

Culmea, chiar doamna Virginia Uzun umple pagina dânsei de Facebook cu sloganul #stamacasa.

Doar că în realitate, doamna Uzun NU STĂ ACASĂ. Și nici măcar nu se sfiește să ne arate nouă, tuturor, prin intermediul rețelei de socializare, că încalcă voit regula de bun simț de a nu ieși. S-o luăm cronologic, să vedem ce ne arată pagina doamnei de Facebook.

Pe 7 martie, adică în weekendul trecut, doamna Virginia Uzun ne este prezentată în toată splendoarea dânsei, încingând o horă alături de câteva zeci de femei. Desigur, veți spune, la acel moment pericolul nu era parcă atât de bine conștientizat de oameni. De acord cu dumneavoastră, dar, între timp lucrurile au evoluat și normal este, dacă știi că ai participat la o petrecere cu sute de femei în jur, să te izolezi timp de 14 zile, pentru a fi sigur că virusul te-a ocolit. Tocmai de aceea v-am prezentat imaginile cu Virginia Uzun la horă, pentru că în zilele ce au urmat, PSD-ista din Eforie numai în casă nu a stat.

Pe 14 martie, adică acum două zile, în plină criză pandemică, Virginia Uzun se pozează alături de câteva persoane, la terasa cu Ancore din Eforie, petrecând cu ocazia aniversării prietenei sale Ionela Lokman, și ea consilier județean PSD. Fără măști, fără mănuși, fără restricții. O maximă iresponsabilitate pentru care doamnele respective ar trebui să fie CEL PUȚIN amendate.

aniversare lokman aniversare2 aniversare3 aniversare4

Iar dincolo de amendă, acesta este exemplul pe care-l dai oamenilor? Le spui să stea în casă iar tu pui poze cu tine la petrecere, zâmbind nonșalant ca și cum virusul ăsta e o glumă proastă?

Și nu, lucrurile nu s-au oprit aici. O zi mai târziu, PREOTUL din Eforie, Lucian Costea, postează poze pe Facebook cu Virginia Uzun care, alături de alte zeci de persoane, PUPĂ ICOANELE bisericii. Că doar asta-i menirea preotului, să-i facă niște campanie electorală Virginiei Uzun.

preot uzun virginia biserica 2

Nu ne înțelegeți greșit, respectăm dreptul fiecăruia de a merge la Biserică, în această perioadă. Însă chiar reprezentanții BOR au sfătuit la sfîrșitul lunii februarie enoriașii să nu pupe icoanele, pentru e evita răspândirea acestei pandemii ce a lovit omenirea.

La Eforie însă acest sfat nu a ajuns. Preotul are treabă, postează poze cu Virginia Uzun pupând icoane.

Între timp, într-un disperat gest electoral, Virginia Uzun s-a oferit să meargă la cumpărături pentru bâtrânii din Eforie care nu se pot deplasa. Îi atenționăm pe oameni să nu o primească în apropierea casei lor. Doamna, cu tot respectul, e o amenințare vie, pentru oricine se află în apropierea dânsei. Doar n-am uitat ce-a făcut amiralul Vergil Chițac de curând, nu? Și parcă până și amiralul s-a expus mai puțin decât Virginia Uzun.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular