Claudiu Palaz s-a săturat de văicăreala lui Vergil Chițac și cere lămuriri

PMP Constanta, prin presedintele Claudiu-Iorga Palaz, va solicita public clarificarea urmatoarelor aspecte, referitor la afirmatiile aparute in mediul online ale domnului Vergil Chitac.

1. Comunicarea publica a numelor ziaristilor despre care ati facut afirmatie ca va hartuiesc, ca va filmeaza, va agreseaza verbal si ca stau cocotati pe gardul casei dumneavoastra, actiune nelegala tinand seama ca va incalca proprietatea. Va rog sa faceti publica dovada faptului ca ati depus plangere penala pentru agresiune si pentru ca v-a fost incalcata propietatea. Lipsa unei plangeri penale si a unei masuri ferme pentru astfel de fapte nu fac altceva din partea dumneavoastra decat sa ne arate ca sunteti un om slab, iar daca nu sunteti in stare sa va protejati familia prin masuri ferme, cu atat mai mult nu veti fi in stare sa protejati cetatenii orasului de abordari nelegale impotriva acestora.

2. Totodata va rugam sa prezentati public si sa demascati numele consilierilor PNL si avantajele economice ale acestora pentru faptul ca si-au exprimat votul intr-un anumit fel in colaborare cu PSD. Aceasta afirmatie ati facut-o la un post national de televiziune in fata europarlamentarului Rares Bogdan, care era moderatorul emisiunii, incercand voalat si prin apropouri sa sugerati anumite lucruri negative la adresa PNL Constanta

1 (9)

Va somez, domnule Chitac, sa precizati clar la ce anume v-ati referit cand ati facut astfel de afirmatii si sa demascati persoanele care sunt implicate in astfel de actiunii care, din punct de vedere legal, se indreapta spre elemente constitutive ale infractiunii de coruptie.

3. Legat de afirmatia facuta de dumneavoastra precum ca Premierul Romaniei, Ludovic Orban, ar fi posesorul unor ”scheleti in dulap”, in aceeasi cheie de interpretare prezentata mai sus va somez public sa demascati acei ”scheleti” la care faceti referire in prezenta europarlamentarului Rares Bogdan.

Intarzierea lamuririlor in mod public a celor prezentate de dumneavoastra in emisiunea domnului Rares Bogdan nu fac altceva decat sa ne duca cu gandul ca de fapt nu ati vrut decat sa va folositi de un mic santaj fata de PNL pentru a putea fi impus drept candidat al acestui partid.

Corect fata de constanteni este sa dati dovada ca faceti onoare uniformei pe care o purtati si sa spuneti cu subiect si predicat adevarul despre afirmatiile prezentate in emisiunea lui Rares Bogdan, altfel nu sunteti decat un politician care joaca doar la cacealma.   

 

– Comandat de Partidul Mișcarea Populară-Organizația Județeană Constanța

– Executat de Dorian Punctro Press SRL – portal: www.constanta.ro

– CUI mandatar financiar coordonator: 21200020

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular