Elena Băsescu: ”Ne propunem ca în patru ani, să existe gaze în 80 % dintre gospodării”

În cadrul unei conferințe de presă, Elena Băsescu, înscrisă în lupta pentru un post de deputat din partea PMP Constanța, a vorbit despre problemele pe care I le-au expus oamenii, în campania electorală din județ.

”Obiectivul meu este să merg în toate localitățile din județ. Evident, acest obiectiv a fost îngreunat de restricțiile impuse de autorități. Este puțin mai dificil dar nu imposibil.

Mergând la pas prin județ și vorbind cu mii de oameni, am constatat că la Constanța se investește în municipiu, în port, puțin în stațiuni, în Mihail Kogălniceanu și cam atât. Restul județului zace uitat. Sunt localități fără apă, canalizare sau gaze. Locuitorii se încălzesc cu sobe cu lemne. Angajamentul PMP Constanța este ca investițiile să se facă în mod egal. Dorim ca din Parlament să facem cam 80 % din localități să aibă gaze, să sprijinim agricultorii, să eliminăm grupul sanitar din spatele curții, să sprijin agroturismul, să sprijinim irigațiile, să reducem prețul apei.”, a spus Elena Băsescu.

Făcând un top al problemelor întâlnite, Elena Băsescu spune că nevoia de a avea gaze în locuință rămâne pe primul loc, necesitate exprimată clar de majoritatea oamenilor, apoi lipsa canalizării, situație anormală în anul 2020, lipsa unei infrastructurii adecvate, în multe dintre localități și nevoia unei linii de internet, care lipsește cu desăvârșire în multe dintre comune.

Prezent la conferință, liderul PMP Constanța a confirmat că echipa sa va continua să se întâlnească în teritoriu cu oamenii, în ciuda restricțiilor impuse de autorități, pentru că legea nu interzice astfel de manifestări, iar Prefectul județului Constanța nu a știut să indice exact un pasaj legal care ar trebui să oprească activitățile de campanie electorală.

Comandat de Organizația Județeană PMP Constanța

Executat de Dorian Punctro Press SRL

Cod mandatar 11200012

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular