Emanuela Gavrilă, ruptă în bătaie. ”Dacă mai candidezi te tăiem și te aruncăm în mare”

emanuelaZiua de sâmbătă pare să fi fost una cu mult ghinion pentru Emanuela Gavrilă. Cunoscută în comuna Costinești pentru curajul cu care s-a luptat cu actualul edil și întregul anturaj al acestuia, pentru a ocupa fotoliul de primar, dar și de constănțeni pentru faptul că timp de mai mulți ani a fost iubita lui Alexandru Mazăre, Emanuela Gavrilă a aflat pe pielea ei că în politică răzbunările pot fi violente.

În cursul serii, ieșită să-și plimbe câinele pe faleza din Costinești, Emanuela Gavrilă a fost acostată de mai mulți bărbați bine camuflați, cu figurile acoperite pentru a nu fi recunoscuți, care i-au administrat o bătaie soră cu moartea în timp ce i-au explicat că dacă nu renunță la candidatura pentru primărie, o vor tăia și o vor arunca în mare. Există indicii că întreaga acțiune a bătăușilor a fost premeditată, aceștia urmărind-o în mai multe rânduri pentru a căuta un moment în programul ei în care să fie singură și departe de ochii unor posibili martori incomozi.

Odată scăpată din pumnii și picioarele agresorilor, năucită de ceea ce tocmai i se întâmplase, tânăra a sunat la 112. Reprezentanții Poliției au confirmat prin intermediul unui comunicat de presă că la data de 9 noiembrie a.c  au fost sesizaţi prin 112, cu privire la faptul că, o femeie în vârstă de 44 de ani, din localitate, a fost victima unei agresiuni. Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat femeia, care prezenta urme de violență la nivelul feței și care, spun ei, până în prezent nu a depus plângere în acest sens. În prezent, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului, cât și a identificării autorului, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie făcute propunerile legale corespunzătoare dar așteaptă ca Emanuela Gavrilă să depună plângere pentru că altfel acțiunea penală nu se poate pune în mișcare.

 

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular