Va reuși Valentin Vrabie să învingă masoneria din Medgidia? Toate funcțiile cheie din oraș sunt controlate de ”Cavalerii lui Mircea”, masonii lui Marian Odor

Suntem jurnaliști de Constanța. Cunoaștem situația din orașul nostru și ne-am luptat ani de zile pentru a descoperi, pas cu pas, om cu om, modul în care caracatița tripletei Mazăre/Constantinescu/Strutinsky a acaparat toate domeniile de interes ale municipiului, plantând oameni din pepiniera proprie în toate instituțiile pentru ca mai apoi să redirecționeze banii locali spre propriile afaceri. În toți acești ani, unul dintre puținii, dacă nu singurul primar care s-a opus fățiș tripletei toxice, a fost Valentin Vrabie, primarul comunei Peștera, care a dus un război de gherilă cu cei trei.

Aflat acum în postura de candidat independent pentru funcția de primar al orașului Medgidia, Valentin Vrabie are de înfruntat o situație similară cu cea a Constanței. Medgidia a fost acaparată treptat de ”Cavalerii lui Mircea”, masonii din oraș, pe care-i regăsești în toate funcțiile de conducere, de la spital, poliție (locală sau națională), politică, fisc. Medgidia este în acest moment un oraș acaparat complet de masoni iar rezultatele s-au văzut: avem de a face cu un declin economic indubitabil, Medgidia fiind un oraș părăsit de investitori și aflat ăn buza falimentului.

Haideți să vedem, pas cu pas, cine sunt oamenii care se fac responsabili de falimentul care se instaurează peste Medgidia și care acum se luptă cu disperare să nu-l lase pe Valentin Vrabie să ajungă la conducerea orașului, pentru că acest lucru ar însemna eliminarea masonilor de la robinetul cu bani și resurse al municipiului.

Șeful masonilor din Medgidia este candidatul Marian Odor

Masonii din Medgidia se numesc, așa cum spuneam,  ”Cavalerii lui Mircea”. Au sediul pe strada republicii nr 86 în Medgidia. Teoretic, ei au sediu într-o vulcanizare, însă la o foarte scurtă verificare, realizezi că firma care-i găzduiește are cifre de afaceri de milioane de euro și contracte cu statul. Aici îți pui primul semn de întrebare. Mai departe, responsabil pentru activitatea masonilor este desemnat oficial nimeni altul decât Marian Odor, finanțistul candidat la Primărie. Pentru a-și desfășura activitatea, masonii aveau nevoie de un ONG. Așa a apărut Asociația Pro Medgidia, care funcționează la aceeași adresă cu loja masonilor. Acoperirea perfectă, datele despre asociații fiind complet secrete. Nu știm și n-avem cum să aflăm cine sunt membri acestei asociații, decât dacă au binevoit să treacă în declarația de interese apartenența la ea.

Marian Odor a trecut, selectiv, în declarații, prezența în Asociația Pro Medgidia. Întrebat de ce a evitat să recunoască în unii ani că este mason, Marian Odor s-a eschivat și a preferat să spună că legea nu-l obligă și că dacă a făcut-o, a făcut-o uneori când și-a dorit să fie mai transparent decât în alți ani. Haios, domnul finanțist.

Așadar, avem un prim personaj, venerabil (un fel de șef) al masonilor din Medgidia care conduce finanțele acestui oraș. Vă dați seama? Șeful fiscului care găzduiește loja masonilor în sediul unei afaceri, cât de normală o fi asemenea situație?

Se cuvine o primă concluzie. Prin Marian Odor, șeful mason, această organizație ocultă controlează și domină lumea afacerilor din Medgidia.  Să mergem mai departe.

Primarul Marian Iordache este și el mason

Nici administrația locală n-a scăpat de masonerie. Primarul Marian Iordache are trecută în declarația de interese aceeași asociație Pro Medgidia. Un fapt interesant se petrece chiar în 2014, atunci când administrația locală, primăria, reprezentată de Marian Iordache, oferă un premiu de excelență, constând într-o sumă nespecificată de bani chiar asociației Pro Medgidia. Așadar, primarul a oferit un premiu în bani unei asociații din care face chiar el parte? Sesizăm un conflict de interese major, pe care instituțiile statului ar trebui să-l verifice.

Tragem o a doua concluzie. Masoneria controlează și afacerile și administrația locală. Și din păcate, lucrurile nu se opresc aici. De aici începe potopul, pentru că masoneria începută de primar și de șeful fiscului și-a numit oameni în toate funcțiile de conducere cheie ale orașului. Haideți să vedem câteva nume, ca să înțelegeți cât de prins este orașul Medgidia în gheara acestor oameni și implicit cât de grea va fi lupta lui Valentin Vrabie să-l elibereze.

Șeful poliției locale este și el mason. Se numește Sabin Nica iar oamenii din oraș și-aduc aminte că în perioada anilor 2000 a fost chiar șeful Poliției Naționale din Medgidia. La acel moment a fost destituit din funcție pentru nereguli grave sesizate de reprezentanții presei. Oamenii erau bătuți chiar în sediul Poliției iar hoți prinși se recomandau ca prieteni ai șefului. În ciuda acestui fapt, Sabin Nica a fost instalat la conducerea Poliției Locale, acolo unde este, după cum știe toată lumea, subordonatul primarului mason Marian Iordache.

Și despre șeful Poliței Naționale, se spune că de foarte puțin timp a devenit membru al masoneriei din Medgidia. Numele său este Alexandru Dică și primul lucru care te surprinde la aceasta este faptul că este foarte tânăr pentru o asemenea funcție. Puțin trecut de 30 de ani, Alexandru Dică a tot fost plimbat prin funcții de conducere, ba pe la Cernavodă, ba pe la Medgidia, spre umilința comisarilor cu ștate vechi în instituție care ar fi meritat o șansă, dar au fost îndepărtați. Alexandru Dică pare că a fost ajutat să preia conducerea Poliției Medgidia, dacă ținem cont că atunci când a avut un contracandidat pentru această funcție, pe Eugen Popescu, concursul s-a anulat. Dică și-a câștigat poziția doar din postura de unic candidat. Un lucru demn de menționat: nașul lui Alexandru Dică este George Dorel Popa, fost șef al Poliției Basarabi, al Poliției Constanța, șef al SIPI și chiar consilier diplomatic al ambasadei României în Polonia timp de șase ani.

Tragi aer în piept și-ți spui: ”Doamne, până unde merge încrengătura asta?”

Nici șeful spitalului din Medgidia, Stere Bușu, nu este străin de masonerie. Și el, în funcția pe care o are tot din postura de unic candidat. Masonilor nu le place concurența, se pare. În subordinea sa, malpraxisul a ajuns obișnuință la spitalul din Medgidia, dar asta nu pare să deranjeze pe nimeni. Stere Bușu se află pe lista candidați pentru consiliul local, evident, din partea masonului șef, Marian Odor. Asta așa, ca să fie legătura foarte vizibilă, nu?

Și tot consilier local, din partea lui Marian Odor, vrea să fie și doamna Gana, soția unui alt mason celebru, Ion Gana. Despre acest domn, am putea scrie pagini întregi. A fost peste tot, director al EdilMed, Apollo Ecoterm, DSP, are afaceri strâns legate de liderii locali din Medgidia, iar dacă ar fi să-i aplicăm o etichetă, l-am numi ”Strutinsky de Medgidia”. Important este de sesizat că prin candidatura soției sale, dorește să rămână agățat de masoneria lui Odor, pentru a nu se îndepărta de banii și afacerile orașului.

Ultimul exemplu pe care vi-l oferim astăzi (sunt atât de mulți încât simțim nevoia să revenim) este cel al șefului de zonă al Iridiex Medgidia, un alt mason care din 2014 a devenit și vicepreședinte al PNL Medgidia. Așadar, nici firma care strânge gunoiul din localitate n-a scăpat, fiind la rândul ei controlată de masonerie. Asta doar așa, ca să înțelegeți până unde se duc lucrurile.

Acestea sunt doar câteva exemple de oameni care fac parte din masoneria care a acaparat orașul Medgidia. Acesta este contextul în care a apărut Valentin Vrabie, candidatul independent (de politică dar și de masonerie) care vrea să curețe orașul de aceste personaje și să-l readucă la dispoziția oamenilor cinstiți. Nu e greu de înțeles, odată ce ai descoperit acest mușuroi de ”interesați”, de unde vin atacurile murdare, multe și mincinoase împotriva candidatului Vrabie, din ultimele luni de zile.

Așadar, mergând la urne, oamenii nu vor trebui doar să voteze dacă sau nu îl vor pe Vrabie în fruntea orașului Medgidia ci mai ales să ofere un vot împotriva masoneriei locale care a subjugat complet viața comunității.

Vom reveni.

Similar Articles

Comments

  1. Vrabie va castiga cu un procent de 70-80% Primaria Medgidia. Chiar si sondajele masonilor spun acest lucru. De aceea au trecut la atac cu toate minciunile si noroaiele posibile.

    Vrabie este singurul care poate desfiinta masoneria luciferica (pleonasm intentionat) si poate aduce orasul pe un fagas normal.

  2. Sa va iau masoneria si independenta si tot ce comentati, voi care frecati menta si incercati sa iesiti in evidenta ca paduchele in frunte in speranta ca veti avea ceva de castigat…… Fratilooor…. puneti mana la munca, incercati sa faceti ceva la nivel de individ…… educatia in munca… asteptati toti sa faceti pixu mare dupa culori politice sau .. independenti.. Incercati sa faceti o munca de calitate si veti vedea ca vor fi si rezultate financiare bune nu doar ajutoare sociale si promisiuni de cacat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular