Doctorul Corneliu Neagoe: “Radu Mazăre minte, din prostie. Nicușor poate fi transportat”

În urmă cu aproximativ două săptămâni, Radu Mazăre mințea cu nerușinare ca Nicușor Constantinescu a fost operat a doua oară și că este în stare critică. Documentele medicale trimise la doar câteva ore dupa declarația edilului arătau însă că era vorba doar de o infecție, care necesita tratament medicamentos, nicidecum o intervenție chirurgicală. De altfel, organele abilitate ale statului, care au avut ocazia să studieze documentele medicale ale pacientului Nicușor Constantinescu au decis că acesta trebuie arestat preventiv, ceea ce arată că hârtiile venite tocmai din SUA sunt cel puțin dubitabile.

Astăzi, primarul constănțean Radu Mazăre și-a demonstrat din nou fidelitatea față de vechiul camarad de ”fapte bune”, Nicușor, mințind cu tărie că doctorii i-au atins pacientului intestinul subțire, în timpul operației de prostatectomie, drept pentru care există acum a treia infecție, care nu vrea să se vindece și totodată nu lasă pacientul să treacă la un capitol important din recuperarea sa, radioterapia. Din nefericire pentru Radu Mazăre, de la operația petrecută în luna aprilie și până în prezent, Nicușor Constantinescu a încercat să demonstreze gravitatea bolii cu care se luptă, prin trimiterea mai multor seturi de analize, fără ca măcar o hârtie să sesizeze faptul că intestinul subțire al pacientului ar fi fost atins.

Și pentru a fi sigur de ceea ce scriem, am cerut părerea doctorului Corneliu Neagoe, căruia i-am prezentat întregul istoric al documentelor trimise de Nicușor Constantinescu, pentru a ne ajuta să înțelegem dacă afirmațiile prietenului Radu Mazăre au vreun fundament real. Doctorul Corneliu Neagoe ne-a confirmat ceea ce bănuiam. ”Faptul că intestinul subțire e aderent de colecția abdominală fără să fie o comunicare nu înseamnă că intestinul este afectat. Dacă era lezat intestinul, se menționa cu siguranță în protocolul operator. Cred că Radu Mazăre minte, din prostie, nu din alt motiv”, ne-a declarat Corneliu Neagoe.

De asemenea, referitor la întreaga situație medicală a lui Nicușor Constantinescu, doctorul Neagoe ne-a declarat că e probabil adevarată, în mare parte, dar că în opinia sa, președintele Consiliului Județean Constanța poate călători și poate să-și termine tratamentul în România.

Doctorul Corneliu Neagoe nu exclude nici posibilitatea ca rapoartele medicale să fie ”compuneri plătite”, mai ales că l-a cunoscut pe unul dintre doctorii implicați în această poveste, Șerban Cociobă. ”A terminat la medicină generală, un tip cu bani, în facultate avea un Lincoln, era protejatul primului secretar de la Buzău, slab pregătit. Avea o soră care se situa cam la fel. În 74 și-au făcut amândoi repartiție la Buzău, unde se zvonește că se ocupau de întreruperi de sarcină. Până la urmă s-a aflat totul, numai că n-au pățit nimic și au părăsit și țara. Se pare că avea și cetățenie iugoslavă”, ne-a declarat doctorul Corneliu Neagoe, despre unul dintre doctorii lui Nicușor Constantinescu, dealtfel un personaj deja condamnat în SUA pentru abateri grave.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular