Galerie foto. S-a deschis Starbucks Constanța

UPDATE. Deschiderea de astăzi a cafenelei Starbucks a stârnit un interes nebun. Sute de oameni au stat la coadă pentru a se bucura de cafeaua lor preferată. 

Nefiind un băutor de cafea, mi s-a părut cel puțin ciudat faptul că deschiderea Starbucks Constanța a fost programată pentru ora 8 dimineața. Organizatorii au știut însă mai bine decât mine că aia e ora la care clientul lor țintă își bea licoarea preferată și nu s-au înșelat deloc. În ciuda faptului că abia se crăpase de ziuă, la 8 dimineața punct, aproape 100 de constănțeni așteptau deja să guste din produsele brandului americane, prezent de azi și în orașul nostru.

Costin Gheorghiu, district manager al companiei care deține franciza Starbucks în România și Bulgaria, a fost cel care ne-a povestit că deocamdată, toată atenția se îndreaptă spre implementarea ideii de Starbucks în Constanța. ”Am avut multe cereri, din partea constănțenilor, pentru o cafenea aici în orașul dumneavoastră. Au fost luni de zile în care am căutat locul potrivit și am ales să fie aici la Maritimo, pentru că e un centru comercial important și pentru că e pe drumul principal pe care ajungi la mare. În perioada următoare ne concentrăm să transformăm cafeneaua din Constanța în acea experiență plăcută pe care constănțenii ne-au scris că au trăit-o în cafenelele din București, Cluj sau Timișoara. Dacă totul va merge bine, cu siguranță vom mai deschide și alte cafenele în oraș”, ne-a spus Costin Gheorghiu. Managerul Starbucks ne-a mărturisit de asemenea că ar recomanda oricărui client să bea acel ”Vanilla Latte” pe care îl consumă chiar el la începutul fiecărei zile, pentru a căpăta energie. Dincolo de acest produs, oferta de vară a Starbucks Constanța se bazează pe un frapuccino cu iaurt, care e un produs sănătos, un iced caramel machiato, un produs rece și răcoritor și pe extractul de cafea verde, rece, numit ”Refresha”.

Așadar, de astăzi Constanța intră în rândul orașelor în care te poți bucura de produsele Starbucks, după București, Timișoara și Cluj. Și dacă vă grăbiți să mergeți chiar astăzi, aveți norocul să încercați orice produs la jumătate de preț, așa că nu mai așteptați și dați fuga la Maritimo Shopping Center.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular