Maricel Cîrjaliu, primarul din Agigea, nu se mai ascunde. Ginerele lui a preluat, oficial, porția de afacere a famigliei, la Golful Pescarilor

Am scris, în trecut, multe rânduri despre modul în care patronii restaurantului ”Pescăria lui Matei” sunt tracasați și bombardați cu controale și sesizări și acțiuni în instanță, de către reprezentanții Primăriei din Agigea și în special din partea primarului, Maricel Cîrjaliu. Între cele două părți există, în acest moment, 37 de procese pe rol.

Motivul acestor abuzuri, îndreptate către Pescăria lui Matei, sesizat de presă și, cumva, bănuit de toată lumea, a fost legat de faptul că primarul ar avea interese financiare în cel de-al doilea restaurant al zonei, Golful Pescarilor.

Până în prezent, v-am arătat doar indicii legate de implicarea lui Maricel în afacerea concurentă Pescăriei lui Matei, dar de astăzi, lucrurile devin oficiale. Primarul și-a preluat oficial porția de afacere în Golful Pescarilor, nu în mod direct, evident, ci prin ginerele care i-a preluat nu doar numele ci și o parte din restaurantul atât de drag edilului.

nutoaia

Cel care i-a cedat o parte din acțiuni noului venit în afacere este Stanciu Dumitru, un mecanic cunoscut în Agigea, mai ales pentru că este finul lui Bogdan Cîrjaliu, fratele primarului. De altfel, că tot vorbeam de indicii, afacerea cu vânzări de mașini a lui Stanciu este situată pe aleea Zmeurei în Agigea, la aceeași adresă la care figurează o firmă în care asociați sunt nașii familiei Stanciu, Bogdan și Cristina Cîrjaliu.

Indiciile sunt multe și destul de clare, doar că acum, nu mai e nevoie de indicii. Trecerea ginerelui lui Cîrjaliu în rândurile acționarilor de la Golful Pescarilor ne arată foarte clar cum se justifică toate acțiunile primarului împotriva celuilalt restaurant din zonă.

Dacă locuiți în Agigea și sunteți interesați de un grup de discuții liber, vă așteptăm pe grupul de facebook Agigea Necenzurat, pentru a analiza liber și corect problemele comunității.

Similar Articles

Comments

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Instagram

Most Popular